Jawatan Kosong Proton – Mohon Sekarang.

Apakah anda mencari laluan karier yang membuka pintu kepada pelbagai tawaran pekerjaan di seluruh Malaysia? Selamat datang ke PortalKerjaya.com, destinasi utama untuk mencari pekerjaan dan menjelajahi peluang karier yang menanti anda!

Mengenai Syarikat

Proton Holdings Berhad, biasanya dikenali sebagai Proton ialah sebuah syarikat automotif Malaysia. Proton telah ditubuhkan pada 7 Mei 1983 sebagai syarikat kereta nasional sehingga kemunculan Perodua pada tahun 1993.

Maklumat Jawatan

Nama Syarikat : Perusahaan Otomobil Nasional Sdn Bhd (PROTON)

Nama Jawatan : Pengurus Pemasaran

Deskripsi Kerja

  1. Meluaskan trend pasaran dan corak dari analisis data melalui pelbagai sumber data.
  2. Melaksanakan pemindaan pasaran dan merangkakan risiko dan kesenjangan kritikal dalam industri.
  3. Menyediakan analisis dan kesimpulan yang bermakna kepada pihak berkepentingan untuk membuat keputusan perniagaan yang lebih baik – pergerakan jumlah industri, corak segmen, dan maklumat berkaitan pasaran lain.

Cara Permohonan

  1. Kunjungi laman portal yang disediakan untuk membuat permohonan : Pengurus Pemasaran
  2. Isi maklumat dengan betul dan lengkap
  3. Hantar permohonan sebelum tarikh tutup

Tips Tambahan Untuk Permohonan Pekerjaan

  1. Kenali Industri: Sebelum membuat permohonan, ambil masa untuk memahami industri telekomunikasi dan perkembangan terkini di Malaysia. Ketahui peranan Maxi Broadband Sdn Bhd dalam industri ini, serta tren dan cabaran yang mungkin dihadapi. Pengetahuan mendalam tentang industri ini boleh memperkuatkan permohonan anda.
  2. Perlihatkan Kebolehan Kepemimpinan: Sebagai pengurus kawasan, kebolehan kepemimpinan sangat penting. Dalam permohonan anda, tunjukkan pengalaman sebelum ini yang menunjukkan keupayaan anda untuk memimpin dan mengurus pasukan. Sertakan contoh kejayaan dalam mengatasi cabaran dan mencapai matlamat kawasan.
  3. Fokuskan Keupayaan Teknikal dan Analitikal: Dalam industri telekomunikasi, pemahaman yang kukuh tentang aspek teknikal dan analitikal adalah nilai tambah. Berikan penekanan pada kebolehan anda untuk memahami isu teknikal, menguruskan sumber daya dengan cekap, dan membuat keputusan strategik berdasarkan data dan analisis.

Layari Laman portalkerjaya.com

Layari portal laman portalkerjaya.com untuk mendapatkan informasi mengenai pekerjaan yang tersedia di Malaysia. Mari jadikan setiap langkah menuju pekerjaan idaman anda lebih mudah dan berjaya. Bersama PortalKerjaya.com, pintu kepada peluang tak terhingga terbuka lebar untuk anda!

Leave a Comment